ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Μέσω των σεμιναρίων και των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, που είναι διασκεδαστικά αλλά κυρίως επιμορφωτικά, ο εκπαιδευόμενος αποκτά μία νέα οπτική, ένα νέο τρόπο σκέψης, με τον οποίο αντιλαμβάνεται την επικοινωνία και όλα αυτά που εξελίσσονται γύρω του. Το άτομο εξοικειώνεται με τους αθέατους κανόνες της ανθρώπινης επικοινωνίας και στη συνέχεια εκπαιδεύεται σε ένα σύνολο άμεσα εφαρμόσιμων τεχνικών και δεξιοτήτων, προκειμένου να αυξήσει την επιρροή που ασκεί στους ανθρώπους γύρω του και να μεγιστοποιήσει τις δυνατότητες που προκύπτουν από αυτούς.

Οι δεξιότητες αυτές, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα, ενισχύουν τη διαπροσωπική μας επικοινωνία, αυξάνουν τη συναισθηματική και κοινωνική μας νοημοσύνη, ενώ μεγιστοποιούν τη θετική επιρροή που ασκούμε στα άτομα που μας πλαισιώνουν. Οι γνώσεις αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από επαγγελματίες του χώρου, ώστε να αυξήσουν το συνολικό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχουν στους πελάτες τους, ενώ συγκεκριμένες τεχνικές προσφέρουν ένα επικοινωνιακό «οπλοστάσιο» σε τμήματα πωλήσεων, άτομα της πολιτικής ηγεσίας και ομιλητές μεγάλων ακροατηρίων.

Εκπαίδευση + Σεμινάρια

Ενδοεπιχειρησιακή Ανάπτυξη

Ιδιωτικές Συνεδρίες

Ενδεικτική θεματολογία

Μεταξύ των πελατών της Charisma Academy, καταλέγονται διεθνείς τουριστικοί οργανισμοί και ξενοδοχειακές μονάδες, βραβευμένα με αστέρια Michelin και χρυσούς σκούφους εστιατόρια, ιδιωτικά κολέγια, αλυσίδες νυχτερινών κέντρων, παραρτήματα διεθνών οργανισμών πιστοποιήσεων και επιθεωρήσεων, κρατικοί οργανισμοί και Δήμοι της Αττικής.

separator

Φόρμα επικοινωνίας

Εκπαιδεύσου με την Charisma Academy.

Για να ενημερωθείς σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εισηγητών της Charisma και την αμοιβή τους, στείλε μας email στο info@charisma-academy.com περιγράφοντας τις ανάγκες σου και τις ημερομηνίες για τις οποίες ενδιαφέρεσαι ή απλώς συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου.

2020 Charisma-Academy. All rights reserved.

info@charisma-academy.com