ΟΜΙΛΙΕΣ

Αξιοσημείωτες
Σημεία Έμπνευσης
Εταιρικά
Συνέδρια
Τελετές

Προσαρμοσμένες για το κοινό σας​.

Η Charisma Academy προσαρμόζει τις ομιλίες της στις ανάγκες της εκδήλωσης και με βάση το είδος του ακροατηρίου που έχει να διαχειριστεί. Κάθε ομιλία είναι μοναδική στη θεματολογία της και στον τρόπο με τον οποίο οι εισηγητές μας την παραδίδουν, με διεθνή παραδείγματα από το χώρο της επιστήμης αλλά και με προσωπικά παραδείγματα από τα βιώματα των ανθρώπων μας.

Ποιος θα μπορούσε άλλωστε να μεταφέρει τα συναισθήματα και τις ιδέες μίας ομιλίας καλύτερα, από τους ανθρώπους που σε εβδομαδιαία βάση εκπαιδεύουν δεκάδες άτομα στο πως να γίνουν πιο επικοινωνιακοί;

Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι σε θέση να συνεργαστούν με τους συντονιστές των εκδηλώσεων, να προσαρμόσουν το χρόνο ομιλίας τους, από 30 λεπτά έως 2 ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες της εκδήλωσης, να διαχειριστούν ακροατήρια από 20 έως 250 άτομα και να παραδώσουν τις παρουσιάσεις τους στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Στη σύγχρονη εποχή, κάθε λέξη και κίνηση φιλτράρεται και αξιολογείται ακαριαία από το ακροατήριο. Ένας έμπειρος ομιλητής, ο οποίος κατέχει μία σειρά επικοινωνιακών τεχνικών, είναι σε θέση να συνδέσει το δυναμισμό του με την εικόνα της ίδιας της εταιρείας, που εκείνος εκπροσωπεί.

separator

Φόρμα επικοινωνίας

Κλείσε την Charisma Academy για να μιλήσει στην εκδήλωση σου.

Για να ενημερωθείς σχετικά με τη διαθεσιμότητα των εισηγητών της Charisma και την αμοιβή τους, στείλε μας email στο info@charisma-academy.com περιγράφοντας τις ανάγκες σου και τις ημερομηνίες για τις οποίες ενδιαφέρεσαι ή απλώς συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σου.

2020 Charisma-Academy. All rights reserved.

info@charisma-academy.com