ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ CHARISMA ACADEMY

ΤΟ ΕΝΑΥΣΜΑ

Λίγοι άνθρωποι μπορούν να πουν πως μία ημέρα ξύπνησαν και αποφάσισαν να αλλάξουν τα πάντα γύρω από τη ζωή τους. Αυτό ακριβώς συνέβη με τον ιδρυτή της ομάδας μας. Κατά τη διάρκεια της δεκαετούς εργασίας του, σε αναγνωρισμένες εταιρείες και κυβερνητικά ιδρύματα, ο κύριος Πάρις Χατζηπαρές ερευνούσε τους τρόπους με τους οποίους το προσωπικό των επιχειρήσεων θα μπορούσε να γίνει περισσότερο αποδοτικό και το περιβάλλον εργασίας υγιέστερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Η απάντηση βρισκόταν στις επιστήμες της επικοινωνίας, της εξελικτικής βιολογίας, της ψυχολογίας… αλλά και των προσωπικών βιωμάτων.

Ένα ζήτημα υγείας από παιδική ηλικία, οδήγησε τον Πάρι να αναζητήσει τρόπους, με τους οποίους ένα άτομο μπορεί να δημιουργήσει ένα «οπλοστάσιο» διαπροσωπικών δεξιοτήτων, προκειμένου να εξισορροπήσει τις δυσκολίες που βιώνει και στη συνέχεια να ξεπεράσει την κάθε του προσδοκία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο ίδιος έχει περάσει περισσότερο από το μισό χρόνο της ζωής του, αναπτύσσοντας ένα επιστημονικό πλαίσιο τεχνικών και δεξιοτήτων, το οποίο αποτελεί και τον κορμό της εκπαιδευτικής ύλης των σεμιναρίων και των ομιλιών της εταιρείας. Έχοντας ολοκληρώσει ένα σύνολο συμπληρωματικών σπουδών στο αντικείμενο της εκπαίδευσης ενηλίκων και του coaching και μετά από προσεκτικό σχεδιασμό, ο Πάρις εγκατέλειψε τις προηγούμενες επαγγελματικές του δραστηριότητες, προκειμένου να δημιουργήσει την επιχείρηση, για την οποία διαβάζετε σε αυτές τις παραγράφους.

Μπορεί το εναρκτήριο βήμα να προήλθε από εκείνον, ωστόσο η δύναμη της Charisma Academy εντοπίζεται στην ομάδα των ανθρώπων που την απαρτίζουν. Κάθε ένας συνεργάτης της ομάδας μας είναι καταξιωμένος, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται, ενώ ταυτόχρονα το κάθε μέλος μας κατέχει το δυναμισμό αλλά και το χαρισματικό χαρακτήρα για να μεταφέρει τις επιστημονικές γνώσεις στους εκπαιδευόμενους.

Η ΟΜΑΔΑ

Ενώ κάθε συνεργάτης της ομάδας μας κατέχει διαφορετικές δεξιότητες και διαφορετικό χαρακτήρα στον τρόπο διεξαγωγής των εκπαιδεύσεων, όλα τα μέλη μας μοιράζονται τον ίδιο τρόπο σκέψης για τη ζωή. Οι εισηγητές μας χαρακτηρίζονται από επαγγελματική αριστεία, επαγγελματισμό και από το αστείρευτο προσωπικό κίνητρο του κάθε ενός για αυτοβελτίωση και προσωπική ανέλιξη.

Λόγω της ποικιλίας των χαρακτήρων και των εκπαιδευτικών προσεγγίσεων που κατέχει η Charisma Academy, είμαστε σε θέση να προσαρμοστούμε και να διαχειριστούμε κάθε είδους απαίτηση που μπορεί να προκύψει σε μία επαγγελματική συνεργασία. Από τη διαχείριση δύσκολων ακροατηρίων, την προσεγμένη σε λεπτομέρεια, έκθεση σε δημοσιογραφικά μέσα, έως την εκπαίδευση ατόμων που επιθυμούν την ανωνυμία, η ομάδα μας βρίσκεται σε θέση να εκπληρώσει κάθε επαγγελματική πρόκληση που βρίσκεται μπροστά της.

Πάρις Χατζηπαρές

Συνιδρυτής

Εκπαιδευτής Ενηλίκων
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών​

Life and Business Coach
International Coach Federation

MSc Αρχιτέκτων Μηχανικός
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο​

Γρηγόρης Γραμμένος

Συνιδρυτής

Ιδρυτής
Δίκτυο Εθελοντών Εκπαίδευσης​

Επιστημονικός Συντάκτης
Netweek

Φυσικός
Πανεπιστήμιο Πατρών​

Αντώνης Δεληγιάννης

Εξωτερικός Συνεργάτης​

Εκπαιδευτής
Ενδοεπιχειρησιακών Προγραμμάτων​

MSc Ναυπηγός Μηχανικός
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Φώτης Παρίσος

Εξωτερικός Συνεργάτης​

Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων

MSc Ναυπηγός Μηχανικός
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

Γιώργος Παναγόπουλος

Εξωτερικός Συνεργάτης​

Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού

Φυσικός
Πανεπιστήμιο Κρήτης

MSc Διοίκηση Επιχειρήσεων
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών​

Η δύναμη της εντοπίζεται στην ομάδα των ανθρώπων που την απαρτίζουν.

Η ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ

Τα μέλη μας συμμετέχουν σταθερά σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού και κοινωφελούς χαρακτήρα, στις οποίες πραγματοποιούν εισηγήσεις, με στόχο την εκπαίδευση ευπαθών ομάδων και κοινωνικών συνόλων, τα οποία δεν μπορούν να αποκτήσουν εύκολα πρόσβαση σε αντίστοιχες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Η Charisma Academy παρέχει εθελοντικά τις εκπαιδευτικές και συμβουλευτικές της υπηρεσίες σε ανθρώπους, οι οποίοι βρίσκονται σε καθεστώς ανεργίας ή οικονομικής δυσχέρειας. Μέσω κατάλληλα διαμορφωμένων, για την κάθε περίπτωση, εκπαιδευτικών προγραμμάτων, οι εκπαιδευτές της Charisma, παρέχουν ένα σύνολο γνώσεων και τεχνικών, προετοιμάζουν τα άτομα για την αγορά εργασίας και ταυτόχρονα αυξάνουν την ανταγωνιστικότητα τους σε αυτήν.

Από το 2020, η επιχείρηση ξεκίνησε να παρέχει εθελοντικά ομιλίες που έχουν σχέση με την αυτοβελτίωση και την απόκτηση κινήτρων και οι οποίες απευθύνονται σε ένα ευρύτερο πλήθος κόσμου.

2020 Charisma-Academy. All rights reserved.

info@charisma-academy.com